Achter het merk Hansa raamdecoratie staat een organisatie die in binnen en buitenland actief is op het gebied van de levering van zonwerende en raamdecoratieve producten van hoogwaardige kwaliteit.

Hansa raamdecoratie is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratieproducten in Nederland. Hansa raamdecoratie opgericht in 1974, is gevestigd te Veghel.

Het Hansa raamdecoratie assortiment bestaat uit acht verschillende soorten raamdecoratie voor de binnenzijde van het raam. De collecties bieden decoratieve en functionele raambekleding in honderden kleuren, tientallen materialen en uitvoeringen.

De producten worden door Hansa raamdecoratie zelf samengesteld waarbij uitsluitend wordt gekozen voor kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen die voldoen aan de laatste interieur trends .

Hansa raamdecoratie wordt geleverd via woninginrichters, woningtextielzaken, zonweringspeciaalzaken en verf & behang zaken.

Onze klanten waarderen de Hansa raamdecoratie producten vanwege de snelle levertijd, goede service, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide assortiment.
aluminium jaloezie
duette® gordijnen
facetlight
houten jaloezie
lamelgordijnen
paneelgordijnen
plisse gordijnen
rolgordijnen
shutters
tassels
vouwgordijnen
woodweave